Champix pil kopen nederland online recept, champix te koop prijs

Wat is Champix?

Champix is het meest succesvolle medicijn dat je kan steunen in het stoppen met roken. Klinische studies hebben bewezen dat rokers aanzienlijk meer kans hebben om te stoppen met roken wanneer zijn Champix gebruiken dan elke andere beschikbare behandeling voor het stoppen met roken, met inbegrip van nicotine vervangende Meer informatie over Impotentie

Champix is een eenvoudige 12 weken durende behandeling die de receptoren die in je hersenen reageren op nicotine remt. Het heeft twee functies, de eeste is om de ontwenningsverschijnselen van het niet roken te voorkomen en de tweede is om het gevoel van genoegen te voorkomen wanneer u een sigaret opsteekt. Champix biedt meer dan 4 keer de kans dat u stopt met roken in plaats van nicotine vervangende therapie en meer dan twee keer zoveel kans dan wanneer je Zyban zou gebruiken, de enige andere stoppen-met-roken medicatie op de markt.

Champix kun je online kopen via onze service, alles wat je hoeft te doen is een vertrouwelijk online consult in te vullen wanneer je een bestelling plaatst. Dit consult zal worden beoordeeld door een van onze artsen. Onze arts zal vervolgens Champix voorschrijven wanneer het de juiste en meest geschikte medicatie is voor u om te nemen. Uw bestelling zal vervolgens via nachtelijke koerier gratis bij u bezorgd worden via onze apotheek.

Wat zijn de voordelen?

De gezondheidsrisico’s van het stoppen met roken kunt u aanzienlijk verminderen als u stopt met roken, denk hierbij aan ernstige aandoeningen als kanker en hart- en vaatziekten. Champix biedt de helpende hand die het stoppen met roken makkelijker maakt. U heeft vier keer meer kans om te stoppen als je Champix gebruikt dan als je ad rem zou stoppen. En het is twee keer zo effectief als zijn enige concurrent, de medicatie Zyban.

Het heeft ook meer effect dan nicotine vervangende therapie. Wanneer u nicotinesubstitutietherapie gebruikt om te stoppen met roken, bent u nog steeds nicotine aan het leveren aan uw lichaam. Hoewel u niet meer de schadelijke rook binnen krijgt, je geeft je lichaam nog wel steeds een nicotine-fix. Op het moment dat u stopt met de nicotine vervangende middelen gaat u dus alsnog ontwenningsverschijnselen vertonen. Champix zorgt ervoor dat, zelfs als u probeert te roken, je geen gevoelens van genot meer voelt van het roken.

Hoe werkt Champix?

Het werkzame bestanddeel van Champix is varenicline, en het werkt op twee manieren. Het stimuleert de nicotine-receptoren in de hersenen waardoor een hunkering naar sigaretten wordt voorkomen terwijl u stopt met roken. Varenicline stopt ook het effect van nicotine op de receptoren, hierdoor krijg je geen plezier en genot meer die je normaal zou krijgen van het roken.

Wie kan online Champix kopen?

Champix kan veel hulp bieden aan zowel mannen en vrouwen, van minimaal 18 jaar en ouder, die op zoek zijn naar een effectieve manier om te stoppen met roken.

Wie moet Champix niet online kopen?

Het wordt niet aanbevolen om online Champix te kopen als u een voorgeschiedenis heeft van psychische aandoeningen, zoals depressie, een verstoorde nierfunctie, epilepsie of als u zwanger bent. U moet ervoor zorgen dat u alle bestaande medische gegevens, en de medische gegevens uit het verleden vermeld in het consult bij de bestelling, zo stelt u onze arts in staat om te beslissen of deze medicatie veilig en de beste medicatie is voor u. Eventueel kan de arts vervolgens een alternatieve behandeling voorschrijven.

Hoe gebruik ik Champix?

Begin met het beslissen van een geschikte datum waarop u stopt met roken. Begin dan ongeveer een week voor die datum met het gebruiken van Champix. Dit, omdat u dan de behandeling de kans geeft in uw systeem opgenomen te worden waardoor de juiste concentratie in uw lichaam ontstaat.

Als u succesvol wilt stoppen met roken via Champix zul je gedurende 12 weken een Champix behandeling moeten ondergaan. De eerste drie dagen begin je met een enkele pil van 0.5 mg. Na deze periode moet de dosering verhoogd worden naar twee tabletten van 0.5 mg gedurende vier dagen. De 1 mg pil kan vervolgens tweemaal daags worden ingenomen, ‘s ochtends en ‘s avonds, voor de rest van de 11 weken.

Mensen die het na 12 weken nog steeds moeilijk vinden om te stoppen hebben ervaren dat nog eens een extra 12 weken wel geholpen heeft hen volledig te doen stoppen.

Wat zijn de bijwerkingen?

Mensen die Champix gebruiken ervaren over het algemeen weinig bijwerkingen, sommigen kunnen echter last krijgen van misselijkheid, hoofdpijn, diarree, winderigheid en spijsverteringsstoornissen. Champix kan leiden tot gedrachsveranderingen zoals depressie, dus het is belangrijk om uw partner en familie hierover in te lichten bij het starten van de behandeling zodat zij u op uw gedrag kunnen wijzen.

Hoe kan ik online Champix kopen?

Als je gemotiveerd bent om te stoppen en je wilt zo snel mogelijk met de behandeling beginnen, dan is er een optie om Champix online te kopen. Alles wat u hoeft te doen is het invullen van een online consult, deze medicatie is namelijk alleen op recept verkrijgbaar. Uw consult zal vervolgens door een van onze EU-geregistreerde artsen bekeken worden en indien u in aanmerking komt voor deze medicijnen, zal een recept uitgeschreven worden. Onze geregistreerde EU-apotheek zal dan de bestelling verwerken en naar u opsturen.

This entry was posted in Stoppen met Roken and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>