Online Dianette pil kopen in Nederland, Dianette te koop voor een lage prijs

Wat is Dianette?

Dianette wordt ook vaak wel aangeduid als ‘de pil’ en is bijna 100% effectief in het voorkomen van zwangerschap. Dianette pillen moeten dagelijks, 21 dagen lang, ingenomen worden en zijn een van de meest handige anticonceptiemiddelen die beschikbaar zijn. Naast het feit dat het een makkelijk anticonceptiemiddel is, zijn Dianette anticonceptiepillen ook een bekende behandeling tegen acne en hirsutisme (overbeharing) bij vrouwen.
Meer informatie over Impotentie

Dianette anticonceptiepillen bevatten zowel kunstmatige progestageen en oestrogeen. De belangrijkste ingrediлnten van Dianette pillen zijn 2mg cyproteronacetaat en 35 microgram ethinylestradiol. Deze werken op drie manieren om zwangerschap te voorkomen.

Dit anticonceptiemiddel heeft een anti-androgeen effect, dat is de reden waarom het zo effectief is in het bestrijden van ongewenste haargroei en acne.

U kunt bij onze service veilig discreet online Dianette kopen. Wij bieden een volledig vertrouwelijk consult met een van onze artsen, zodat onze artsen ervoor kunnen zorgen dat deze behandeling geschikt is voor jou. De pillen zullen naar u via gratis bezorging bezorgt worden.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Dianette pillen?

Dianette anticonceptiepillen zijn net als alle andere varianten van de pil een direct werkend anticonceptiemiddel op het moment dat ze ingenomen worden op de eerste dag van je menstruatie. Er wordt eenmaal per dag een Dianette pil ingenomen, hierdoor is het een zeer handige manier om te beschermen tegen zwangerschap. De bestanddelen in dit orale anticonceptiemiddel hebeen een anti-androgene werking, dat is de reden waarom het zo effectief is in het behandelen van acne en buitensporige haargroei bij vrouwen.

Hoe werken Dianette pillen?

Dianette anticonceptiepillen bevatten zowel kunstmatig oestrogeen als progestageen. Deze hormonen werken op een natuurlijke manier om je lichaam te laten doen denken dat de eisprong al heeft plaatsgevonden, zodat uw lichaam geen eisprong laat gebeuren. Dianette werkt ook door ervoor te zorgen dat het baarmoederslijmvlies niet dik wordt zodat er nooit een ei wordt vrijgegeven. Daarnaast verdikt het ook het baalmoederhalsslijm, zodat zaadcellen niet in staat zijn om de baarmoeder in te komen.

Wie kan Dianette anticonceptiepillen gebruiken?

Je kunt online Dianette pillen kopen na het nemen van een gratis online consult met een van onze artsen, als u ouder bent dan 18 jaar en het wil gebruiken voor anticonceptiedoeleinden dan komt u in aanmerking voor het gebruik van de pil.

Wie kunnen Dianette niet gebruiken?

Je moet Dianette niet gebruiken als je zwanger bent, denkt zwanger te zijn of als je borstvoeding geeft. Bovendien, als je een hoog cholesterolgehalte hebt, hoge bloeddruk, diabetes, een beroerte, problemen met de bloedsomloop heeft of als u ouder dan 35 bent en rookt, dan is het niet aan te bevelen om deze pillen te gebruiken.

Hoe neem je Dianette?

Orale anticonceptiva zijn over het algemeen direct van werking als je ze de eerste dag van je menstruatie begint in te nemen. Je kunt Dianette ook gebruiken tot de vijfde dag van uw menstruatie, maar je zult zeven dagen moeten wachten voordat je volledig beschermd bent. Dianette pillen moeten voor 21 dagen van je cyclus ingenomen worden. De hele cyclus duurt 28 dagen. Na deze 21 dagen hebt u een pilvrije periode waarin u volledig beschermd bent tegen zwangerschap. Tijdens de 7 dagen pauze zal het bloeden zich synchroniseren met uw menstruatie, dit wordt ook wel de onttrekkingsbloeding genoemd. De menstruatie zal anders ervaren worden dan normaal, omdat je geen eisprong hebt gehad zal de menstruatie minder ongemakkelijk ervaren worden.

Wat zijn de bijwerkingen van Dianette?

Dianette pillen kunnen bijwerkingen veroorzaken bij vrouwen die gevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen cyproteronacetaat en ethinylestradiol. Maar ze zijn meestal mild van aard en zullen snel weer verdwijnen wanneer het lichaam gewend is aan de hormonen. Als de bijwerkingen niet verdwijnen is het aan te raden een ander anticonceptiemiddel te gaan gebruiken. De meest voorkomende bijwerkingen zijn onder andere veranderingen in menstruaal bloeden, menstruele spotting, hoofdpijn, maagklachten, misselijkheid, gevoelige borsten, gewichtstoename en verminderde zin in seks.

Is Dianette beschikbaar om online te kopen?

Je kunt online Dianette kopen na het voltooien van een vertrouwelijk en gratis online consult met een van onze artsen. Onze artzen zullen dan bevestigen dat deze wijze van anticonceptie in uw geval veilig is en kunnen zo uw eigen veiligheid waarborgen. Als onze artsen uw aanvraag goedkeuren zal een recept uitgeschreven worden en worden doorgegeven aan onze geregistreerde apotheek. De pillen zullen dan direct bij u thuis bezorgt worden. Als je niet in staat bent om de pillen te gebruiken, zullen geen kosten in rekening worden gebracht.

This entry was posted in Anticonceptie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>