ellaOne pil kopen nederland online recept, ellaone te koop prijs

Wat is ellaOne?

Ellaone is een nood-anticonceptiepil, ook wel morning-after pil genoemd, dat de zwangerschap kan voorkomen als het tot maximaal 5 dagen (120 uur) na de onbeschermde geslachtsgemeenschap ingenomen wordt. Men denkt dat deze pil 98% effectief is omdat slechts twee van de 100 vrouwen die Ellaone nam zwanger werd tijdens klinische proeven.
Meer informatie over Impotentie

Ellaone is voor twee dagen langer effectief dan de standaard morning-after pil, Postinor, die effectief kan zijn tot 3 dagen na ongebeschermde gemeenschap. Ellaone is ook bewezen effectiever te zijn in het voorkomen van zwangerschap tijdens de eerste drie dagen etn opzichte van Postinor.

Ellaone maakt gebruik van de werkzame stof ulipristalacetaat om de vrijlating van een ei uit de eierstokken te vertragen en zo de bevruchting hiervan te verhinderen.

Ellaone is online te koop via onze service als voorzorgsmiddel indien u een keer in de toekomst onbeschermde gemeenschap heeft. Voordat u een bestelling plaatst zal eerst gevraagd worden om een kort medisch consult in te vullen zodat onze artsen kunnen bepalen of dit de juiste behandeling voor u is.

Zodra uw consult is goedgekeurt zal een recept geschreven worden naar de apotheek, de apotheek zal vervolgens per nachtelijke verzending uw medicatie opsturen. U zult dus snel uw nood anticonceptie ontvangen zodat u zo snel mogelijk uzelf kunt beschermen tegen ongewilde zwangerschap.

Wat zijn de voordelen van Ellaone?

Ellaone helpt om ongewensde zwangerschap te voorkomen, het werkt tot 5 dagen na het falen van het anticonceptiemiddel of onbeschermde seks. Dit is twee dagen langer dan de standaard morning-after pil Postinor. Uit klinische studies is gebleken dat het actieve ingrediлnt ulipristalacetaat in Ellaone effectiever is tijdens de eerste drie dagen na onbeschermde seks dan het alternatief Postinor.

Hoe werkt het?

Tijdens de maandelijkse cyclus van de vrouw komt er een ei vrij in de eierstokken. Het lichaam maakt vervolgens progresteron aan om te voorkomen dat er nog een eisprong plaats vind in de eierstokken. De werkzame stof in Ellaone zorgt ervoor dat het progesterongehalte verandert in het lichaam waardoor het afgeven van een eicel vertraagd wordt.

Wie kan online Ellaone kopen?

Vrouwen boven de 18 jaar oud, die een anticonceptiemiddel hebben gebruikt dat niet werkte of die onbeschermde seks hebben gehad kunnen deze medicatie online bestellen. Je moet dit middel niet gebruiken als je al zwanger bent. Het mag alleen gebruikt worden in noodsituaties en kan niet gebruikt worden als vervanging van uw normale anticonceptie.

Het is veilig om Ellaone anticonceptiepillen te nemen als je borstvoeding geeft, maar het is raadzaam om tot 36 uur te wachten met het geven van borstvoeding na het innemen van Ellaone.

Wie zou Ellaone niet moten nemen?

De Ellaone nood anticonceptiepillen kunnen minder effectief zijn als ze gebruikt worden naast het gebruik van behandelingen voor HIV, bacteriлle infecties en kruidenmiddelen, zoals sint-janskruit. Het is raadzaam om even de medicijnen en kruiden-behandelingen te vermelden in je online consult wanneer u een bestelling plaatst.

Hoe gebruik ik een Ellaone 30mg tablet?

Een Ellaone ulipristalacetaat tablet moet binnen vijf dagen of 120 uur na de seks worden ingenomen met een glas water. Deze medicatie kan worden ingenomen met of zonder voedsel. Als u moet overgeven binnen 3 uur na het innemen van de pil, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met een arts.

Deze medicatie kan maar een keer gebruikt worden tijdens je menstruel cyclus. Na inname van Ellaone moet je doorgaan met reguliere anticonceptie naast een barriere anticonceptiemiddel tot je volgende periode, om jezelf te beschermen tegen zwangerschap.

Zal Ellaone bijwerkingen veroorzaken?

Bijwerkingen bij Ellaone zijn zeer zeldzaam, maar er zijn er wel een paar gemeld door gebruikers. De meer voorkomende bijwerkingen zijn misselijkheid en vermoeidheid. Minder vaak voorkomende bijwerkingen zijn ongregelmatig bloeden, diarree, braken, hoofdpijn, pijn in de onderbuik, duizeligheid en een vertraagde menstruatie. De bijwerkingen zijn vaak zeer mild van aard en zijn vaak snel weer over. Als ze zich voor blijven doen, neem dan zo snel contact op met een dokter.

This entry was posted in Noodanticonceptie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>