Intrinsa Pleisters pil kopen nederland online recept, intrinsa te koop prijs

Wat is Intrinsa?

Intrinsa is een libido stimulerende testosteronpleister voor vrouwen die hun verlangen naar seks kwijt zijn geraakt na een hysterectomie. Zodra de eierstokken zijn verwijderd kan het lichaam geen testosteron meer produceren waardoor het libido daalt, dit leidt tot een vorm van vrouwelijke seksuele disfunctie.

Intrinsa is een discrete transermale pleister die een geleidelijke toevoer van testosteron kan produceren in uw bloedstroom, het helpt je seksleven weer te herstellen naar normaal.

Intrinsa is gemakkelijk te gebruiken en buiten het zicht op de buik te plakken. Het kan je libido binnen slechts 4 weken al herstellen. Studies hebben aangetoond dat 73% van de vrouwen die Intrinsa gebruiken meer bevredigende seks ervaarden na het gebruik ervan. Meer dan 56% lieten weten een duidelijke stijging in het verlangen naar seks te ervaren.

U kunt veilig online Intrinsa kopen via onze service door het invullen van een online consult bij het plaatsen van uw bestelling. Dit consult zal vervolgens worden beoordeeld door een van onze artsen, deze zal de behandeling aan u voorschrijven als deze voor u veilig en geschikt is om te nemen.

Als onze artsen deze medicatie voor u goedkeuren zullen ze het recept schrijven naar onze apotheek die het vervolgens via gratis nachtelijke koerier bij u thuis bezorgt.

Wat zijn de voordelen?

Intrinsa is de enige behandeling op recept die vrouwen kan helpen die een vroege menopauze ervaren na een hysterectomie weer een gezond seksleven terug te krijgen. Intrinsa patches zijn discreet en kunnen gedragen worden onder uw kleding zondat dat iemand het ziet of weet. Veel vrouwen die gebruik maken van de pleister beginnen al binnen 4 weken een verschil te merken. De meeste vrouwen die gebruik maken van de Intrinsa pleisters hebben drie keer meer seks dan ze voor de behandeling deden.

Hoe werkt deze behandeling?

Intrinsa pleisters kunnen voor meerdere dagen gedragen worden. Een Intrinsa pleister moet worden aangebracht op de huid van de buik. De pleister geeft een langzame stroom van testosteron in de bleodbaan af die het libido en energie stimuleert. De behandeling is bedoeld als oplossing voor de lange termijn tegen vrouwelijke seksuele disfunctie.

Wie kan deze medicatie gebruiken?

Intrinsa pleisters zijn geschikt voor vrouwen die lijden aan een laag libido nadat hun beide eierstokken en baarmoeder verwijderd zijn en oestrogeen vervangende therapie ondergaan.

Wie kan deze medicatie niet gebruiken?

Je mag deze medicatie niet gebruiken als u een voorgeschiedenis heeft met hart-en vaatziekten, lever- of nierziekten of als u lijdt aan diabetes, aangezien testosteron voor een lage bloedsuikerspiegel kan zorgen.

Hoe gebruik ik Intrinsa?

Bij het gebruik van Intrinsa is aan te raden de instructies van de bijsluiter aandachtig door te nemen. Slechts een enkele testosteronpleister moet worden aangebracht op een schoon, droog en onbehaard gebied van gezonde huid op de onderbuik, onder de taille. U moet uw Intrinsa pleister om de drie tot vier dagen vervangen, wat betekent dat twee pleisters per week voldoende zijn.

Als u na drie tot zes maanden nog geen verandering ziet bij het gebruik van de behandeling moet u contact opnemen met een arts die vervolgens de behandeling evalueert.

Wat zijn de bijwerkingen van Intrinsa pleisters?

Geneesmiddelen die alleen via recept afgegeven worden beinvloeden mensen op verschillende manieren, de een kan er anders op reageren dan anderen. Het hoeft dus niet zo te zijn dat u de bijwerkingen zult ervaren, het kan zomaar zijn dat u nergens last van heeft. Enkele bijwerkingen die veel voorkmoen en die in verband worden gebracht met testosteron pleisters zijn huiduitslag, irritatie en jeuk of roodheid rond het gebied waar de pleister aangebracht is. Als dit gebeurt, plak de pleister dan op een andere plek en breng een vochtinbrengende zalf aan om de geirriteerde huid te kalmeren. Eventuele ernstige bijwerkingen moeten aan een arts gemeld worden als u deze constateert.

Hoe koop ik Intrinsa pleisters?

Onze services biedt een gratis online consult aan, dit is een soortgeleik proces als een face-to-face consult met uw huisarts. In plaats hiervan hoeft u alleen maar wat vragen over uw medische toestand en geschiedenis te beantwoorden, de gegevens die u verstrekt zijn strict vertrouwelijk en blijven tussen u en onze arts.

Als onze arts denkt dat u veilig deze voorgeschreven Intrinsa pleisters kunt gebruiken, zullen ze een recept voor Intrinsa schrijven naar de apotheek. Nadat de apotheek de pleisters heeft zullen uw Intrinsa pleisters gratis per nachtelijke koerier verzonden worden.

This entry was posted in Vrouwelijke Seksuele Disfuncties and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>