Levonelle pil kopen nederland online recept, levonelle te koop prijs

Wat is Levonelle?

Levonelle is een nood anticonceptiepil, ook wel morning after pil genoemd. Deze pil heeft miljoenen vrouwen geholpen ongewensde zwangerschap te voorkomen. Levonelle werkt voor maximaal drie dagen na onbeschermde seks en is 85% effectief in het voorkomen van zwangerschap. Het is wel 95% effectief als het op de eerste dag na de onbeschermde seks wordt ingenomen.
Meer informatie over Impotentie

Levonelle is bewezen tot 95% van de gevallen van kracht te zijn als het wordt ingenomen op de eerste dag na de geslachtsgemeenschap, 85% succesvol in de gevallen van inname tijdens de tweede dag, en 58% als het wordt ingenomen op de derde dag. Het is daarom nog steeds belangrijk om deze nood anticonceptiepil zo snel mogelijk na onbeschermde seks te gebruiken.

Levonelle maakt gebruik van het werkzame bestanddeel levonorgestrel, dit bestanddeel zorgt ervoor dat een ovulatie voorkomen wordt door de binnenkant van de baarmoeder te veranderen, hierdoor kan een ei niet ingesloten worden en in de baarmoeder gaan groeien.

Levonelle is beschikbaar via online verkoop via onze service. Het is te koop als voorzorgsmaatregel zodat je het bij de hand hebt in het geval je onveilige seks hebt gehad. Wanneer u een bestelling plaatst wordt u gevraagd een kort consult in te vullen, dit consult zal worden gecontroleerd door een van onze artsen die erop toeziet dat u medicatie krijgt die niet gevaarlijk voor u is. Onze arts kan dan bepalen of deze noodanticonceptie voor u geschikt is of niet, gezien uw medische toestand.

Onze geregistreerde artsen zullen alleen echte medicijnen voorschrijven, en onze apotheek zal alleen de medicijnen opsturen nadat ze een recept van een geregistreerde arts hebben ontvangen. Uw Levonelle tabletten zullen via een gratis levering de volgende dag bij u thuis bezorgd worden, zodat u uw medicijnen zo snel mogelijk kunt gaan gebruiken.

Wat zijn de voordelen?

Levonelle, of ook wel de morning after pil genoemd, kan tot 3 dagen, 72 uur, na onbeschermde seks ingenomen worden om zwangerschap te voorkomen. Hoe eerder u deze medicatie inneemt, hoe groter de kans dat u beschermd bent tegen zwangerschap. Als u het de eerste dag na de onbeschermde seks gebruikt, is het 95% effectief. Als het gedurende de tweede dag pas ingenomen wordt is Levonelle maar tot 85% effectief, maar geeft nog steeds een grote kans om zwangerschap te voorkomen.

Hoe werkt Levonelle?

Tijdens de menstruele cyclus komt een rijpe eicel vrij uit de eierstokken. Wanneer dit gebeurt wordt in de eierstokken het hormoon progesteron geproduceert, een vrouwelijk hormoon dat de afgifte van verdere eieren voorkomt. Levonelle haar belangrijkste ingrediлnt, levonorgestrel, laat het lichaam doen geloven dat de eisprong al heeft plaatsgevonden doordat het een hoog gehalte van synthetisch progesteron aanmaakt in het lichaam. De productie van dit hormoon voorkomt vervolgens dat er verder eieren vrijkomen in de eierstokken.

Levonorgestrel verdikt ook het natuurlijke slijm in de baarmoeder, waardoor het sperma moeilijker dieper de baarmoeder in kan, hierdoor heeft de zaadcel minder kans om te overleven of om de baarmoeder te bereiken. En dus is de kans kleiner dat de eicel bevrucht wordt.

Wie kan online Levonelle kopen?

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om online Levonelle te kopen. Als je 16 jaar of jonger bent, moet u uw arts raadplegen voor u deze medicatie krijgt, of bezoek uw lokale gezinskliniek of NHS Walk-in centrum.

Wie zou deze medicatie niet mogen nemen?

U mag geen Levonelle gebruiken als u allergisch bent voor progestageen of levonorgestrel. Deze medicatie mag ook niet genomen worden wanneer u een leverziekte heeft of als u een aandoening aan uw darmen heeft, of een darm die malabsorptie veroorzaakt. Deze medicatie kan ook negatief reageren op medicijnen tegen schimmelinfectie, evenals kruid geneesmiddelen zoals sint-janskruid.

Hoe gebruik ik Levonelle 1500 mg?

De Levonelle morning after pil kan in elke fase van de menstruele cyclus gebruikt worden. Slik een tablet met water zo snel mogelijk na de onbeschermde seks. Als u al anticonceptiemiddelen gebruikte, moet u deze middelen gewoon blijven gebruiken, dit nood anticonceptiemiddel kan namelijk maar een keer gebruikt worden tijdens uw menstruele cyclus. Een barriйre anticonceptie, zoals een condoom, is nog steeds aan te raden te gebruiken bij het vrijen om zwangerschap tegen te gaan.

Zijn er bijwerkingen van Levonelle?

De meeste vrouwen ervaren geen bijwerkingen, Levonelle 1500 mg tabletten bevatten slechts een hormoon, progesteron, wat betekent dat je minder snel ziek wordt dan met andere eerdere versies van de morning afterpil. De kortere actieve tijd betekent ook dat je minder kans op bijwerkingen hebt bij gebruik van Levonelle dan met Ellaone.

De meest voorkomende bijwerkingen van Levonelle zijn hoofdpijn, maagpijn, diarree en vermoeidheid. Uw menstruatie kan ook laster komen na het innemen van deze medicatie, dit kan leiden tot een vertraging van het bloeden in je volgende menstruatie.

Hoe kan ik online Levonelle kopen?

U kunt online Levonelle 1500mg kopen als je minimaal 18 jaar of ouder bent. U moet een kort online consult invullen voordat je een bestelling kunt plaatsen, dit consult zal worden gecontroleerd door een van onze artsen die erop toeziet dat deze behandeling geschikt is voor u gezien uw medische situatie. De Levonelle morning after pil zal dan de volgende dag vanuit onze apotheek gratis bij u bezorgt worden.

Let op: deze service is alleen beschikbaar als voorzorgsmaatregel. Als u heeft ervaren dat uw anticonceptie niet heeft gewerkt en onmiddelijk nood anticonceptie nodig heeft, neem dan zo snel mogelijk contact met een arts op.

This entry was posted in Noodanticonceptie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>