Priligy pil kopen nederland online recept, priligy te koop prijs

Wat is Priligy?

Priligy Dapoxetine is het enige medicijn beschikbaar voor de behandeling van vroegtijdig klaarkomen. Geen enkel ander geneesmiddel is speciaal ontworpen om mannen te helpen betere controle te krijgen van hun ejaculatie.
Meer informatie over Impotentie

Priligy pillen kunnen tot 30 minuten voor de geslachtsgemeenschap genomen worden en is tussen de 3 tot 4 uur van kracht.

Priligy Dapoxetine is staat bekend als een selectief serotonine heropname remmer, ook wel SSRI’s genoemd. Serotonine zorgt voor de communicatie tussen uw zenuwcellen, met name de communicatie naar de zenuwen van de penis, waardoor u ejaculeert.

Priligy vertraagt de communicatie van dit proces, hierdoor zullen uw seksuele prestaties verlengen met een gemiddelde van 200% tot 300%. Ook is bewezen dat Priligy goed getolereerd wordt door het lichaam, slechts een zeer klein aantal gebruikers ervaren milde bijwerkingen.

U kunt veilig online Priligy kopen via onze service als u een online consult invult bij het doen van uw bestelling. Uw consult zal dan worden bekeken door een van onze artsen die erop toe ziet of deze medicatie wel geschikt is voor u. Als dat zo is, zal de arts een recept voor Priligy Dapoxetine uitschrijven.

Priligy zal via gratis nachtelijke koerier verzonden worden vanuit onze geregistreerde apotheek. Hiermee heeft u weer zo snel mogelijk controle over uw ejaculatie, je seksleven zal in een dag weer hersteld worden.

Wat zijn de voordelen?

Vroegtijdig klaarkomen is een veel voorkomende aandoening die bij een derde van de mannen, wereldwijd, van toepassing is. Ondanks dit feit zijn er zeer weinig behandelingen beschikbaar voor mannen die moeite hebben hun climax te vertragen. Priligy dapoxetine is het enige medicijn dat beschikbaar is voor de behandeling van vroegtijdige ejaculatie en is klinisch bewezen effectief te zijn. Priligy dapoxetine stelt mannen in staat om langer seks te hebben voordat ze klaarkomen en stelt mannen in staat hun uithoudingsvermogen tijdens te seks te vergroten met slechts een enkel tablet.

Hoe werkt het?

Ejaculatie is een reflex, en voordat dit gebeurt wordt er een signaal vanuit de hersenen via het zenuwstelsel naar uw penis verstuurd. Zenuwcellen communiceren dit signaal door met behulp van het hormoon serotonine. Dit hormoon overbrugt de kloof tussen cellen, geeft de boodschap door om vervolgens weer geabsorbeerd te worden. Echter, als herabosorptie te snel gebeurt, is de keten van communicatie verbroken, wat kan leiden tot problemen zoals depressie of voortijdige ejaculatie. Priligy dapoxetine is een serotonine reuptake inhibitor (SSRI’s). Het vertraagt de re-absorptie van serotonine, waardoor voor een betere communicatie tussen cellen wordt gezorgt. Hiermee kun je de impulsen die ejaculatie veroozaken beter beheersen.

Wie kan het nemen?

Je kunt online Priligy kopen als je ouder dan 18 bent, man bent en als u last heeft van chronische ejaculatie problemen. De meeste mannen wordt aanbevolen deze behandeling te nemen wanneer ze binnen twee minuten na penetratie ejaculeren, of al voor de penetratie ejaculeren. Echter, ook mannen die ervaren dat hun periode tot ze klaarkomen verkort is kunnen deze behandeling voorgeschreven krijgen.

Wie zou geen Priligy moeten nemen?

Priligy wordt niet aanbevolen voor mannen boven de 65 jaar oud, of mannen met hartproblemen, deze groep kan beter geen gebruik maken van deze medicatie. Ook wordt geadviseerd om Priligy dapoxetine niet te gebruiken wanneer u een van de volgende medicijnen gebruikt: migraine of depressie behandelingen, Tramadol, Sint-Janskruid, tryptofaan, Lithium, thioridazine en linezolid. Zelfs als u deze medicijnen niet gebruikt, is het nog steeds belangrijk de medicijnen die u wel gebruikt op te nemen in het online consult wat u invult bij uw bestelling.

Hoe neem je Priligy?

Priligy dapoxetine is beschikbaar in doses van 30 mg en 60 mg. U moet de laagste dosis, Priligy 30 mg gebruiken wanneer u nog nooit eerder Priligy gebruikt hebt. Als dit niet het gewenste resultaat oplevert kunt verzoeken de 60 mg dosering te krijgen, zolang de medicatie geen bijwerkingen veroorzaken. Het wordt aanbevolen Priligy dapoxetine minimaal een uur voor de seksuele activiteit in te nemen.

Zijn er bijwerkingen?

Priligy dapoxetine veroorzaakt een aantal bijwerkingen die meestal mild to matig ervaren worden. Echter, ze zijn niet voor iedereen van invloed, veel mensen ervaren geen bijwerkingen. Priligy dapoxetine heeft een hele korte halfwaardetijd, dat werkt aanzienlijk mee in de vermindering van de intensiteit van de bijwerkingen, waardoor het een veilige en efficiente manier is om uw aandoening te behandelen. Milde bijwerkingen die u kunt ervaren tijdens het nemen van deze medicatie zijn misselijkheid, duizeligheid, hoofdpijn, diarree, buikpijn of een opgeblazen gevoel.

Kun je online Priligy kopen?

U kunt online Priligy veilig kopen via onze service. Wij bieden een volledig gratis en vertrouwelijk consult aan als onderdeel van het bestelproces. Dit om onze artsen goed te informeren over uw medische toestand. Onze geregistreerde arts zal vervolgens besluiten of deze medicatie voor u geschikt is of niet. Indien dit het geval is wordt een recept geschreven en verstuurd naar de apotheek, welke het vervolgens gratis via nachtelijke koerier rechtstreeks naar u thuis zult bezorgen.

This entry was posted in Premature Ejaculatie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>