Tamiflu pil kopen nederland online recept, tamiflu te koop prijs

Wat is Tamiflu?

Tamiflu is de meest voorgeschreven medicatie voor de behandeling en preventie van influenza (griep). Als het binnen 48 uur na het opmerken van de eerste symptomen wordt ingenomen zal Tamiflu helpen om de symptomen te verzachten. De symptomen kunnen zijn hoesten, hoofdpijn, koorts en een zere keel.
Meer informatie over Impotentie

Het werkzame bestanddeel in Tamiflu is oseltamivir, oseltamivir werkt door de verspreiding van het virus te remmen, hierdoor kan je hersteltijd tot een tot twee dagen verbeteren.

Tamiflu kan ook als preventieve behandeling tegen griep gebruike worden, dit kan gedaan worden als je denkt dat je het virus al gekregen hebt doordat iemand anders het virus heeft overgedragen naar jou. Tamiflu is effectief tegen influenza stammen A en B, dit zijn de twee meest virulente vormen van het virus, hieronder vallen ook de Mexicaanse griep en aviaire vogelgriep.

Tamiflu is online beschikbaar via onze service, en wordt per gratis nachtelijke koerier thuisbezorgt. Hierdoor kun je zo snel mogelijk na het herkennen van de eerste symptomen beginnen met de behandeling, of als je denkt het virus te hebben.

Als je een bestelling plaatst, vragen we u om een kort online consult in te vullen. Onze arts kan dan de informatie die u ons geeft over uw gezondheid bekijken, en aan de hand van die informatie bepalen of Tamiflu de beste behandeling is voor u. Als dit het geval is, dan schrijft de arts een recept uit, dat naar de apotheek gaat en vervolgens wordt de Tamiflu naar u toegestuurd.

Wat zijn de voordelen van Tamiflu?

Tamiflu is een van de meest voorgeschreven anti-virale griep geneeesmiddelen en is het meest effectief als je het binnen twee dagen na het opmerken van de eerste symmptomen gebruikt wordt. Het werkt doordat het de verspreiding van het griepvirus in je lichaam afremt waardoor je hersteltijd korter wordt en je lichaam sneller kan vechten tegen het virus. De symptomen worden ook een stuk lichter. Als je blootgesteld bent aan iemand die dit virus heeft, dan kan deze medicatie ook helpen te voorkomen dat een influenza uitbraak bij u zal uitbreken. Gemiddeld gezien worden de symptomen lichter binnen anderhalve dag.

Hoe werkt deze behandeling?

Het belangrijkste ingrediлnt in Tamiflu is oseltamivir, dit remt de neuraminidase enzymen van het influenzavirus. Deze enzymen zorgen ervoor dat het virus geholpen wordt met het overnemen van niet-geпnfecteerde cellen en zich verder te verspreiden binnen het lichaam. Door te voorkomen dat het virus zich kan verspreiden is je lichaam sneller in staat om het virus te bestrijden. Waardoor je jezelf snel beter voelt.

Wie kan Tamiflu online kopen?

Tamiflu is geschikt voor volwassenen en kinderen van minimaal 1 jaar oud. Het moet binnen twee dagen na het opmerken van de eerste symptomen ingenomen worden. Het wordt ook goedgekeurd te gebruiken bij noodgevallen als kinderen jonger dan een jaar oud zijn en het virus oplopen. De aanbevolen dosis Tamiflu voor de behandeling van volwassenen is 75 mg, tweemaal daags, gedurende 5 dagen. Kinderen moeten behandeld worden met een dosis van 30 tot 75mg tweemaal daags, dit is afhankelijk van hun lichaamsgewicht.

Wie zouden Tamiflu niet moeten nemen?

Voordat je Tamiflu online koopt of de behandeling begint, moet de arts weten of je niet allergisch bent voor een van de onderdelen van de drug. Als je zwanger bent of van plan bent om zwanger te worden moet je niet beginnen met de behandeling zonder overleg met uw huisarts. Tamiflu kan namelijk overgaan in de moedermelk. Als je lijdt aan een van de volgende aandoeningen is het ook belangrijk om voor gebruik even bij uw arts te informeren: nierziekten, hartproblemen, virale infecties naast influenza A of B, leverziekten of longproblemen

Wat zijn de bijwerkingen van Tamiflu?

Sommige mensen die deze medicatie gebruikt hebben, hebben aangegeven in sommige gevallen last te hebben van misselijkheid, braken, diarree, buikpijn, hoofdpijn en duizeligheid. Deze effecen komen echter niet vaak voor en verdwijnen meetstal binnen een paar dagen van de behandeling.

Hoe kan ik online Tamiflu kopen?

Je kunt veilig online Tamiflu kopen via onze service. Wij bieden een veilige manier van bestellen aan waarbij een online consult nodig is. Dit betekent dat je een aantal korte medische vragen moet beantwoorden zodat onze artsen kunnen controleren of deze medicatie wel geschikt is voor u. Als je veilig het medicijn kunt gebruiken zal de arts een recept uitschrijven. Onze apotheek zal vervolgens uw bestelling naar u opsturen per nachtelijke koerier.

This entry was posted in Griep and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>