Online Yasmin pil kopen in Nederland, Yasmin te koop voor een lage prijs

Wat is Yasmin?

Yasmin is een van de meest bekende gecombineerde anticonceptiva die beschikbaar zijn. Het behoort tot de groep van orale anticonceptiva die algemeen bekend staan als de pil. De pil is een van de meest effectieve vormen van anticonceptie voor vrouwen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en effectieve manier tegen zwangerschap.
Meer informatie over Impotentie

Yasmin anticonceptiemiddel bleek bijna 100% effectie te zijn volgens klinische studies. Minder dan 1 op de 100 vrouwen raakte met het gebruik van deze pil zwanger. Yasmin pillen zijn verschillend van andere anticonceptiepillen omdat ze niet leiden tot gewichtstoename, wat een bijwerking kan zijn van andere orale anticonceptiepillen.

Yasmin anticonceptiepillen zijn gecombineerde anticonceptiva en bevatten zowel kunstmatige oestrogeen en progestageen. Dit betekent dat het beschermd tegen zwangerschap op drie manieren, in tegenstelling tot de minipil die alleen progesteron bevat als belangrijkste ingrediлnt. De twee belangrijkste ingrediлnten van Yasmin pillen zijn ethinylestradiol (30 microgram) en drospirenon (3 milligram).

Je kunt veilig online Yasmin pillen kopen. Wij bieden een gratis online consult met een geregistreerde arts bij iedere bestelling. Zodat u er zeker van kan zijn dat het anticonceptimiddel veilig gebruikt kan worden. Als het recept wordt uitgeschreven worden de pillen vanuit onze geregistreerde apotheek naar uw huisadres verstuurd.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de Yasmin pil?

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een oraal anticonceptivum, zoals Yasmin is het gemak. Dit omdat het directe bescherming biedt als je het op de eerste dag van je menstruatie begint te gebruiken. De Yasmin pil is een oraal anticonceptivum wat bij veel vrouwen de voorkeur heeft omdat het niet leidt tot onnodige gewichtstoename, zoals soms het geval is als bijwerking van sommige andere orale anticonceptiva. Yasmin anticonceptiepillen worden niet voorgeschreven om huidproblemen te behandelen, maar de hormonen die aanwezig zijn in dit anticonceptiemiddel kunnen mogelijk verbeteringen veroorzaken van het uiterlijk van uw huid en haar.

Hoe werkt deze pil?

Yasmin pillen werken op drie manieren om zwangerschap te voorkomen, want ze bevatten namelijk zowel kunstmatig oestrogeen en progestageen. Ze werken voornamelijk om de ovulatie te voorkomen, zodat er geen eisprong plaats vind en de vrouw dus ook niet bevrucht kan worden. Daarnaast zorgt Yasmin ervoor dat sperma niet in de baarmoeder kan komen door verdikking van het cervicale slijm en het zorgt voor verdikking van het baarmoederslijmvlies, zodat een eicel zich niet kan ingraven in de baarmoeder om te groeien.

Wie kan Yasmin anticonceptie pillen krijgen?

Je kunt online Yasmin pillen kopen als je een vrouw bent, minimaal 18 jaar bent en op zoek bent naar een lange termijn methode om zwangerschap te voorkomen.

Wie kunnen Yasmin anticonceptie niet gebruiken?

Je moet deze anticonceptiepillen niet gebruiken als je zwanger bent of als u denkt zwanger te kunnen zijn. Als je last hebt gehad van de volgende aandoeningen mag je ook geen gebruik maken van deze anticonceptiepil: bloedstolsel of een beroerte, problemen met de bloedsomloop, hartklep problemen, geelzucht, buikpijn of vaginaal bloeden, baarmoeder- of borstkanker, nieren en lever ziekten, bijnier aandoeningen, hoge bloeddruk of als u regelmatig last heeft van migraine. Het is altijd raadzaam om de medicijnen die u gebruikt te noemen in het online consult bij uw bestelling.

Hoe neem je Yasmin anticonceptiepillen in?

Het beste is om Yasmin anticonceptiepillen vanaf de eerste dag van je menstruatie te gaan gebruiken, dit zal dan meteen bescherming bieden tegen zwangerschap. Je kunt ook met Yasmin beginnen tot de 5de dag van je menstruatie, alleen moet je voor zeven dagen wel meer voorzorgsmaatregelen nemen. Je kunt Yasmin innemen voor of nadat je gegeten hebt, maar zorg er wel voor dat je in een routine komt en niet later inneemt dan je zou moeten doen. Het beste is om iedere dag op hetzelfde tijdstip de pil in te nemen.

Yasmin pillen worden gedurende 21 dagen van je cyclus genomen, gevolgd door een pilvrije periode van 7 dagen, in deze 7 dagen ben je nog steeds beschermd tegen zwangerschap.

Wat zijn de bijwerkingen van Yasmin?

Sommige mensen kunnen minder goed tegen de ingrediлnten in deze pil. Als je voor het eerst gebruik maakt van Yasmin dan is het mogelijk om enkele lichte bijwerkingen te ervaren. Dit, omdat je lichaam nog niet gewend is geraakt aan de actieve bestanddelen van de pil. Echter, na een tijdje verdwijnen deze bijwerkingen vanzelf en ze hebben niet op iedereen invloed. De meest voorkomende bijwerkingen zijn hoofpijn, menstruatie veranderingen, pijn in de borst, buikpijn en misselijkheid.

Kun je online Yasmin kopen?

Je kunt veilig online Yasmin pillen kopen. Als je eenmaal een behandeling gekozen hebt hoef je alleen nog maar een gratis online consult in te vullen voor onze artsen. Onze artsen kunnen dan beoordelen of deze medicatie geschikt voor u is. Als dit het geval is wordt een recept geschreven en worden de pillen vanuit de apotheek naar u toegestuurd.

This entry was posted in Anticonceptie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>